tiistai 14. huhtikuuta 2020

Pääsiäisen treenit

Maanantai
ip: 14 km

Tiistai
ap: 9 km
ip: 12 km reipasta 3.59/km

Keskiviikko
ip: 17 km

Torstai
ap: 7 km
ip: 5km + 2x10x200m ylämäkeen pal.hölkkä alas /4min. + 2km

Perjantai
ap: 7 km
ip: 12 km

Lauantai
ap: 3 km + 4x6min. 3.45/km pal.90s + 2 km
ip: 3 km + 10x1km pal.1´(2x3.29,2x3.28,2x3.27,2x3.26,2x3.25) + 2km

Sunnuntai
ap: 30 km

Viikko: 148 km

Hyvä viikko takana. Alkuviikosta meni hieman aikaa palautua edellisen lauantain kympistä, mutta loppuviikosta alkoi taas kulkea. Tiistain treeni oli melko nihkeä, joten oli oikea päätös juosta vain reipasta. Keskiviikkona kevyt kulki jo paremmin, mutta torstai oli puolestaan taas hieman nihkeä päivä. Vedin kevään ensimmäisen mäkitreenin illalla, mutta jo lähtiessäni väsytti. Lähtökohta oli siis melko huono, mutta kummasti sitä piristyi treenin edetessä. Viiden vedon jälkeen olin jo melko valmis lopettamaan kymmeneen vetoon. Välipalautuksen aikana mieli muuttui ja kulku itseasiassa parani toisen sarjan aikana. Treeni oli ehkä pikkuisen liian kova, koska perjantain lenkit olivat vaikeita.

Lauantaina valmentaja ehdotteli VK-harjoitusten jättämistä yhteen, mutta aamupäivän kohtalaisen kulun jälkeen päätin juosta illalla täyden satsin tonneja. Juoksu kulki ihan hyvin ja hapot pysyivät melko hyvin aisoissa. Puolessa välissä treeniä laktaatit olivat hieman normaalia enemmän koholla, mutta loppuhapoissa taso ei ollut juurikaan noussut puolen välin lukemista. 

Sunnuntaina kävin kiertämässä 30 km yksikseen. Yritin välttää lumisateet lähtemällä ajoissa, mutta jo tunnin juoksun jälkeen lumipyry alkoi. Tiet olivat nopeasti lumessa ja jäälaikut peittyivät tuoreen lumen alle. Kaaduin loppumatkasta, mutta onneksi en loukannut itseäni. Lumisade on nyt jatkunut jo useamman päivän ja uutta lunta on satanut kymmeniä senttejä. Tälle viikolle suunniteltu 5 km Virtual Race saattaa siirtyä jos en löydä sulaa tietä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti