perjantai 13. lokakuuta 2017

Uuteen seuraan

Kausi 2017 vetelee viimeisiään ja uusi kausi on jo ovella. Yksi suuri muutos on jo varmistunut, sillä vaihdan ensi kaudeksi seuraa. Siirryn Ylikiimingin Nuijamiehistä Rovaniemen Roadrunnersin (RDS) riveihin kaudelle 2018. RDS on Rovaniemellä vuonna 1975 perustettu kestävyysjuoksun erikoisseura. Oli helppo valita uudeksi seuraksi vanhojen tuttujen miehittämä seura. RDS on profiloitunut viime vuosina melko voimakkaasti veteraaniseuraksi, koska menestys ikämiessarjoissa on ollut erittäin kovaa. Yleisen sarjan juoksijat ovat olleet viime vuosina vähemmistönä seurassa, mutta toivottavasti tulevaisuudessa saamme houkuteltua seuraan lisää nuorta porukkaa. Tervetuloa mukaan toimintaan jos kiinnostaa!

Seurasiirtoon ei liittynyt suurempaa draamaa. Olen jo useamman vuoden asunut kotipaikkakunnallani Rovaniemellä ja nyt tuntui oikealta hetkeltä edustaa jälleen kerran lappilaista seuraa. Seurasiirtoon vaikutti myös Nuijamiesten viestiprojektin päättyminen. Osa menestyksekkäästä joukkueesta on lopettanut kokonaan tai siirtynyt määrittelemättömälle tauolle. Projektin onnistuttua loistavasti, voin hyvin mielin suunnata uusiin haasteisiin. 2010-luvulla Nuijamiesten menestys on ollut murskaavaa erityisesti SM-maastoissa. Kuusi joukkuemitalia 2010-2016 on komea saldo pienelle Pohjois-Pohjanmaan seuralle. Tämän lisäksi olimme parhaimmillaan neljänsiä SM-viestien 4x1500 metrillä. Henkilökohtaisesti arvostan kuitenkin eniten 2013 Vantaan SM-maastojen joukkuekilpailun hopeamitalia, joka on edelleen ainoa yleisen sarjan kestävyysjuoksun SM-mitalini. Haluan kiittää Ylikiimingin Nuijamiehiä kaikesta tuesta ja kannustuksesta. Erityiskiitos seurakavereille Jannelle, Antille, Ramille ja Jaakolle, joita ilman olisi jäänyt monet kisareissut tekemättä. Lisäksi kiitos huoltaja Juhani Ukonmaanaholle ja muille seurahenkilöille! Huomenna vedän ylpeydellä Nuijamiesten paidan päälle vielä viimeisen kerran. Oli kunnia olla mukana!

Ainoastaan yksi asia jäi kaivelemaan Nuijamiesten ajoilta. Taivalkosken Kuohun (Häme, Polojärvi, Tyni, Koitila) ennätyksen (15.58) rikkominen jäi tekemättä, joten Jokelan Jorma saa siis jatkossakin kuittailla. Hetkinen. Nyt vasta tajusin, että eihän Jorma edes ollut tuossa joukkueessa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti